OVAN

Kod Ovna postoji veliki erotski potencijal, te strasno juri za avanturama. U ljubavi je veoma strastan, ali i opasno ljubomoran. Ako stupi u brak, mora se učiti toleranciji. Sa njim su harmonični rođeni u Strelcu i Lavu, dok je prema Vagi veoma erotski naklonjen. Ne slaže se sa Rakom i Jarcem.

Sposoban je i obdaren za bavljenje hirurgijom, sportom i vojnim zanimanjima, tehnikom, a odlični su inženjeri i arhitekte. Imaju smisla za glumu, i puni su humora. Svuda gde se traži akcija, oni postižu uspeh. U poslu je Ovan toliko požrtvovan da se javlja napetost, koja zahteva odmor i koncentraciju. Ne odbija da primi odgovorne poslove, a sve uredno i pedantno izvršava. Pošto je obdaren za organizaciju, alko će obaviti i hitne i teške poslove.

Ovan je čeličnog zdravlja, otporan fizički, sposoban za najteže fizičke napore i sva druga naprezanja. Skoro nikad ne boluje, a ako se to i desi, lako se oporavlja. Malo jede, a svu energiju troši na svoj neprekidni rad, te neuspeh u poslu veoma teško podnosi. Ovan je sklon akutnim bolestima, a ne hroničnim. Mogu ga spopasti nagle, visoke temperature, i neuralgični bolovi. Zubi su obično loši, oboleva od očnih bolesti. Treba da se čuva ozleda, posebno udaraca u glavu. No, organizam se, u njih obično, sam izbori protiv bolesti.

 BIK

Bik se lako zaljubi, duboko voli, nije sklon ljubomori niti mnogo priča o ljubavi, ali se ne ženi rano. Sposoban je da kontroliše svoja osećanja, i da obuzda svoje hirove. Žene ponekad zgreše, ali bez zle namere. Bik je veran i spreman za dobar, građanski brak. Voli porodicu, konfor i uređen dom. Plodan je i potentan, te mu je ljubavni odnos neobično značajan. Slaže se sa Devicama i Jarcima, jako je erotski sklon Škorpijama, a disharmoničan je sa Vodolijom i Lavom.

Uspešni su kao organizatori privrede, poslovni ljudi naročito u građevinarstvu, ugostiteljstvu, na finansijskim poslovima, ali ih ima i među prekupcima i nosačima, hemičarima i lekarima. Od umetnosti, bave se operskim pevanjem i slikanjem. Dobri su na svim poslovima gde se traži strpljiv i staložen rad. Uspešni su u trgovini nekretninama. Odlično planiraju i drže se utvrđenih obrazaca. Ne vole nikakve promene u propisima i metodama rada. Ali, dešava im se da izvestan period života provedu bez posla, jer nose sa sobom veliku flegmatičnost, depresivnost i bezvoljnost, pa i lenjost.

Jaka i obilna ishrana održava im telesnu snagu, te imaju jaku i izdržljivu prirodu. Najviše boluju od zglobova i svih bolesti grla i tumora. Zbog jake ishrane ugojeni su, a što smeta srcu. Boluju, zbog jake ishrane i od hemoroida, čira, šećerne bolesti, a takođe od bubrega, mokraćne bešike, a žene od jajnika. Preporučljivo je za njih da budu umereni u jelu i piću, a da koriste prirodne lekove, dijetu i mineralnu vodu.

BLIZANCI

I kada vole traže senzacije, često vole po dve osobe u isto vreme, svoje tajne ne čuvaju, više ljubav iskazuju rečima, daju sitne poklone. Imaju ponekad i više površnih veza u isto vreme. U braku nisu verni, ali su dobri drugovi. Bolje je da kasnije stupe u brak. Slažu se sa onima rođenim u Vagi i Vodoliji, Strelcu i Ovnu, a disharmonični su sa Devicama i Ribama. 

Najčešće su advokati, profesori, književnici i rade u svom profesijama za koje je potrebna rečitost, ali često se bave i sa više zanimanja u isto vreme. Takođe su često u novinarstvu i diplomatiji, trgovini i posredništvu. Bave se takođe i matematikom, saobraćajem, raznim detektivskim i agentskim poslovima, trgovački su putnici, al inajčešće se bave poslovima koji ne zahtevaju veće umne napore: hotelijeri, knjižari, kelneri i slično. Žene rođene u ovom znaku dobre su vezilje i modiskinje.

Blizanci su neotporni zbog slabe telesne konstitucije. Nervi su im slabi, nisu baš umereni, uvek su zbog nečeg zabrinuti. Boluju najviše od plućnih bolesti (bronhitis), nazeb, kijavica, zapaljenje grla i drugih zapaljenja. Često povređuju ruke. Zbog ove situacije sa zdravljem, potrebno je da više borave na čistom vazduhu, da se kreću, da žive umereno, a povoljno je što se brzo od svega oporavljaju.

RAK

Osobe rođene u znaku Raka u pravom smislu su sposobne da vole, sentimentalne su ali osećanja ne pokazuju baš jasno, te često trpe i ćute. Ako je u pitanju velika ljubav, sposobni su za svaku žrtvu. Rođeni u ovom znaku imaju obično dobar brak, verni su, a muškarci često žive u ženinoj kući. Harmonični su sa rođenima u znaku Škorpije, Ribe i Jarca, dok se ne slažu da Vagom i Ovnom.

Nisu za javne poslove. Našli bi sebe kao medicinske sestre, vaspitačice, umetnici - posebno u oblasti muzike i slikarstva, arhitekture. Ipak, za njih posao nije najvažnija stvar na svetu. na prvom mestu im je porodica i tu traže svoju satisfakciju. 

Ono je dosta osetljivo , a zavisi i od klime i od Mesečevih mena. Ove osobe najčešće boluju od bolesti stomaka, a takođe i od bolesti pluća, a žene često boluju od ženskih bolesti. Česte su kod ovih osoba i bolesti jetre, mokraćnih puteva i reuma. Radi zdravlja, treba da se bave sportom, da borave u planinama i na moru, u prirodi, na selu i da se druže sa običnim narodom.

LAV

Tu su realisti, skoro da su i tu poslovni i službeni, te ne mare za ogovaranja. Ljubomoru leče sami, radikalno, džentlmenskim ponašanjem. Slažu se sa Strelcem, Vodolijom i Ovnom, dok se ne slažu sa rođenima u znaku Bika i Škorpije.

Rođeni u znaku Lava su obično neki rukovodioci, direktori, šefovi, organizatori sektora, lekari, glumci, vajari, kao i dobri trgovci, kuvari i lovci. U svim ovim zanimanjima oni su na rukovodećim mestima, pa i kada stručno nisu najjači. 

Lav ne obraća pažnju na svoje bolesti, otporan je i nikada ne može biti uobraženi bolesnik. Najčešće oboleva od srca i svih oboljenja kostiju - posebno reume. Takođe, često boluju od bubrega i očnih bolesti.

DEVICA

Ona kod Device nije suviše duboka. Dok su u braku, oni su verni, ali često imaju više brakova. Razvode se obično zbog dužih veza koje se pojave van braka. Ljubav im iritira i rad stomačnih organa. Sa decom desto imaju problema, a sa mužem su u neslozi, pogotovu ako je jedan bračni drug Lav ili Škorpion, onda je ovaj podređen i pod papučom. Slažu se sa Bikom, Jarcem i Ribama, a ne slažu se sa Blizancem i Strelcem.

Device se često bave i sa više zanimanja, a najviše poslovima vezanim za kritiku i analizu, zatim jezicima, književnošću, pronalazaštvom, filozofijom, nastavom, diplomatijom. Rade i kao sekretari, trgovci hranom, knjižari, izdavači, arhivari, krojači, kelneri i kuvari. Vole ručne radove, činovnički posao, pristaju na podređenost i honorarni rad.

Device često mogu biti uobraženi bolesnici. Zdravlje im je obično slabije u detinjstvu. Imaju delikatne nerve. Često boluju od stomačnih bolesti (žuč), hernije (kile), čira na želucu, najviše zbog loših zuba. Pate od raznih 'fiks' ideja, najčešće od hipohondrije (strah od bolesti). Kada je mesec u tranzitu pogoršava im se udravlje. Korisno je boravljenje u prirodi i dijetalna ishrana.

VAGA

Kod njih je ljubav više osećanje nego strast, važnija im je pažnja nego erotika, saučestvovanje nego ljubav, i verni su svojoj čistoj ljubavi. Ljubav im donosi razočarenja i dovodi ponekad do ekscesa. Brak često zaključe preko posrednika i u braku harmonično žive, osim ako bračni drug nije suviše osetljiv na kritiku. Slažu se sa Vodolijom, Blizancima i Ovnom, a u disharmoniji su sa rođenima u Jarcu i Raku. Sa licima rođenim u ostalim znacima, mogu da se usaglase.

Ono je obično u onim delatnostima gde je potreban kontakt sa publikom: trgovac, advokat, sudija, dirigent ili muzičar, lekar, bolničar, stjuart, sekretar. 

Ono mnogo zavisi od događaja u toku dana, raspoloženja, pa i vremenskih prilika. Boluju najviše od vena, bubrega, jetre, kožnih bolesti, žuči, migrene i nerava, kao i kostobolje. Često su uobraženi bolesnici. Podnose sve lekove, ali je važan pristup lekara. Na njih deluje lekovito i dobra reč i saosećanje. Žive dugo ako život provode u harmoniji.

ŠKORPIJA

Kod Škorpije ona je najčešće ogromna strast, te zbog toga dolazi do pogrešnih postupaka. Lako gazi svoje ideale, samo ako kod njega bude izazvana ljubomora. Onda radikalno lomi svoja osećanja jer pobesni od ljubomore. Privlačan je i lako osvaja i često ima više ljubavnih veza. Iako mu je teško u ljubavi udovoljiti, Škorpija može imati srećan brak. Slaže sa rođenim u Ribama, Raku i Biku, a ne slaže sa Vodolijom i Lavom. 

Ono je skopčano sa hrabrošću i izlaganjem riziku, re su dobre vojskovođe, hirurzi, pomorski oficiri, policajci, a često se bave i običnim zanimanjima. Među njima se nađu i revolucionari, misionari, askete, govornici, glumci, ali i hemičari i druga viša zanimanja. Odgovaraju joj i: tajni agent, pisac kriminalističkih preiča i istraživač morskih dubina.

Njihovo zdravlje je veoma snažno. Velikom unutrašnjom snagom sve savlađuje. Želudac im vari svaku hranu. Često bolest počinje jakom temperaturom, a boluju od zaraznih bolesti, trovanja, mokraćnih i polnih organa, obolenja mozga, bubrega, prostate, nosa i očiju. Dešava im se da ih napadnu životinje. Ne vole medikamente, već se leče autosugestijom, magnetizmom i molitvom.

STRELAC

Uglavnom imaju jednu stalnu ljubav, ali se može desiti da ih bude i dve. Uglavnom su verni, ali se desi da imaju više veza, iako žele da žive u harmoniji. Dovoljno su strasni, ali i tolerantni. Naročito se dobro slažu sa osobama rođenim u istom znaku. Slažu se sa rođenima u Lavu, Ovnu i Blizancima, a disharmonični su sa Ribama i Devicama.

To su: naučnik, diplomata, pravnik, inženjer, bankar, muzičar, rad u spoljnoj trgovini, medicini, hemiji, sportu, verskim i humanitarnim ustanovama.

Kod Strelca može se oceniti povoljno, jer je u harmoniji sa okolinom. Održava ga svojim moralnim normama, te su i funkcije organa normalne i zdrave. Oboleva od reumatizma, žuči, raznih tumora i žlezda. U interesu zdravlja treba da izbegavaju veće nervne potrese, da borave u prirodi i da se bave sportom. 

JARAC

Pretežno su realisti, više ih poštuju nego što ih vole, nemaju izraženu erotiku, nemarno se oblače, često su frigidni, lako se ohlade ako im voljena osoba nije u blizini, strogi su, i ne trpe neverstvo. Dobri su drugovi. Slažu se sa Bikom, Devicom i Rakom, a ne slažu sa Ovnom i Vagom.

Ono je iz oblasti rudarstva, građevinarstva, poljoprivrede. Rade kao inženjeri ili astronomi, političari, bankari, diplomate, dramski umetnici i glumci uopšte. Bave se i egzaktnim prirodnim naukama, a trguju obično nekretninama.

Ono je bolje u zrelim i kasnijim godinama, jer zanju da koriste kreventivu protiv bolesti i da ekonomišu svojim snagama. Boluju najviše od bolesti kostiju i zglobova, preloma, plućnih bolesti i prehlada, očnih bolesti, ali i od hipohondrije (straha od bolesti). Treba da se trude da održe dobro raspoloženje, da se kreću i dave sportom. 

VODOLIJA

Oni teže slobodnoj ljubavi, liberalni su u pogledu ljubavnih veza i ne prate od ljubomore. Stalo im je, izgleda, više do ljubavi i prijateljstva nego do erotike. Bez većih potresa oni promene bračnog druga, i ne progone ga ako ih ostavi, ponekaf ga čak i pomognu. Slažu se sa rođenim u Blizancima, Vagi i Lavu, a ne slažu se sa onima rođenim u znaku Bika ili Škorpije.

Obdareni su za pronalazaštvo, naročito u oblasti tehnike: avijacija, atomistika, elektrotehnika, radio, rakete. Bave se i kosmologijom, svim prirodnim naukama, umetnošću, a posebno pozorištem i kniževnošću, kao i socijalnim pitanjima.

Ove osobe nisu preterano osetljive, pa ni na promene klime. Sklone su bolestima srca, nerava i duševnim bolestima, bolestima limfnih žlezda i kostobolji. Da bi očuvali zdravlje, posebno duševno, potrebno je da borave na čistom vazduhz, da se odmaraju i dobro spavaju, da se mnogo ne naprežu u radu, da žive mirnim životom i da se ne izlažu hladnoći zbog sklonosti reumatičnim oboljenjima.

RIBE

Kod njih ona je više platonska, više im je stalo do duše partnera nego do njegovog izgleda, vole duboko i tiho, romantično, teško se zaljubljuju. Vole miran, porodični život, čak lako praštaju neverstvo.

Najčešće su to: slikar, ribar, muzičar, arhitekt, ručni radovi, sva zanimanja koja traže preciznost i predan rad, ali i poslovi koji podrazumevaju požrtvovanje. 

Ono je nežno. Srce i nervi su nemirni i slabi, loše spavaju, noge ih ne drže, ali oni umeju da se odmaraju, te ne troše mnogo energije. Labilne su psihe, te lako padaju u histerična raspoloženja. Boluju od vena i gihta. 

SRBIJA
Za direktan čet sa ASTROLOGOM ukucajte CAH, razmak, vaše podatke i pitanje pošaljite na 2244

CENA PORUKE MTS 38,64din/min

SRBIJA
Za direktan čet sa NUMEROLOGOM ukucajte CAN, razmak, datum i tekst poruke pošaljite na 2244

CENA PORUKE Telenor 39,6din/min

SRBIJA
Za direktan čet sa TAROT TUMAČEM ukucajte CAT, razmak, tekst poruke i pošaljite na 2244

CENA PORUKE VIP 36,00din/min

Website was started with Mobirise